dot.gif

Dating norway in Asker

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway LarsOlav

Aku wong man, 52 , golek wong woman tekan 27 Tinuju 46


LarsOlav, 52 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway canonkodak

???


canonkodak, 50 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Status perkawinan awakmu: Liyane

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway heavenlysent14

Aku wong woman, 38 , golek wong man tekan 35 Tinuju 81


heavenlysent14, 38 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Dokter

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Obrolan Norway Ingagerman

Aku wong woman, 38 , golek wong man tekan 36 Tinuju 46


Ingagerman, 38 , Norway

Obrolan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Aku golek pitulungan duit Norway gsrn21

Hey my name is shan living in akershus currently i lost my work living without any income but i am honest if some one love take care me i am most comfatable and i can cook all type food


gsrn21, 40 , Norway

Aku golek pitulungan duit

Kepisah

Profesi awakmu: Liyane

Asia

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway JanneB

Aku wong woman, 52 , golek wong man tekan 46 Tinuju 56


JanneB, 52 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Kepisah

Kepolo Departemen

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway jareks31

Aku wong man, 41 , golek wong woman tekan 27 Tinuju 47


jareks31, 41 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Pisah / cerai

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Obrolan Norway ingiux444

linksma, zavi, komunikabili:)


ingiux444, 34 , Norway

Obrolan

Bujangan

Wakil

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway Jane47

I want to be with some who wants to be with me


Jane47, 71 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway ung_45

Aku wong man, 58 , golek wong woman tekan 36 Tinuju 46


ung_45, 58 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan





Personals |Lanang |Wadon |dating-norway.net
Besucherzahler brides of ukraine
website counter

Dating Affiliates