dot.gif

Dating norway in Drammen

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway sonjasweety

Hi i am not paid member so if you want to meet me come to chat i am on this place.I can not read message you send me.


sonjasweety, 55 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway mantas0507

Aku wong man, 40 , golek wong woman tekan 28 Tinuju 43


mantas0507, 40 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Broker Saham

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway Eko-hama1

Aku wong man, 34 , golek wong woman tekan 18 Tinuju 50


Eko-hama1, 34 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway Rolandas94

Aku wong man, 25 , golek wong woman tekan 18 Tinuju 23


Rolandas94, 25 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Norway Ria90

Aku wong woman, 28 , golek wong man tekan 24 Tinuju 35


Ria90, 28 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway noah1994

Aku wong man, 23 , golek wong woman tekan 20 Tinuju 26


noah1994, 23 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

golek wong Wadon Obrolan Norway Eko-hama

Looking for new friends


Eko-hama, 39 , Norway

Obrolan

Kawin

Administrator

Asia

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway Salikamil202

Welcome girls


Salikamil202, 35 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Kepisah

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway fjellman

samotny.


fjellman, 52 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Penpal Norway Valmue

ne man spresti apie sawe


Valmue, 48 , Norway

Penpal

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus





Personals |Lanang |Wadon |dating-norway.net
Besucherzahler brides of ukraine
website counter

Dating Affiliates