dot.gif

Dating norway in Sandefjord

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway dheamartin18

Aku wong woman, 41 , golek wong man tekan 31 Tinuju 45


dheamartin18, 41 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Asia

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway riversiders52

Hei,


riversiders52, 65 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Sing dadi rondho

Psikolog

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Sifat seduluran Norway Nafek77

Aku wong woman, 40 , golek wong man tekan 36 Tinuju 46


Nafek77, 40 , Norway

Sifat seduluran

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Penpal Norway jjolanta123

Esu vilniete, siuo metu gyvenu ir dirbu norvegijoje


jjolanta123, 49 , Norway

Penpal

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway StarkuSnill

Hiya, :) kan snakke og se hvor vi ønsker å gå


StarkuSnill, 53 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Pisah / cerai

Perancang

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway fandre83

Hei. jeg er en mann på 31 som er på søken etter deg. kommer mer...


fandre83, 35 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway Aliceglen

Aku wong woman, 34 , golek wong man tekan 37 Tinuju 60


Aliceglen, 34 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway juchniene

esu tokia kokia esu


juchniene, 50 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway scarlett3

Aku wong woman, 42 , golek wong man tekan 36 Tinuju 55


scarlett3, 42 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway areczek24

mam na imie Arek , mam 24 lata i szukam przyjazni


areczek24, 32 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus





Personals |Lanang |Wadon |dating-norway.net
Besucherzahler brides of ukraine
website counter

Dating Affiliates