dot.gif

Dating norway in Stavanger

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Norway Dating-norway.net/i955avy602

English guy working in Norway looking for a kindred lonely star.


Dating-norway.net/i955avy602, 35 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway i1ccavyy4g

Aku wong woman, 48 , golek wong man tekan 49 Tinuju 65


i1ccavyy4g, 48 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Obrolan Norway SharaMyka

Aku wong woman, 22 , golek wong man tekan 18 Tinuju 29


SharaMyka, 22 , Norway

Obrolan

Bujangan

Asia

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Norway maica19

Hello


maica19, 22 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Asia

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Norway aliseinwonderland

What You Seek Is Seeking You


aliseinwonderland, 43 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway romeotangobravo15

Hei! I wish one fine day will meet :)


romeotangobravo15, 37 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Status perkawinan awakmu: Liyane

Insinyur

Asia

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Norway Ali_a007-160903

Aku wong man, 31 , golek wong woman tekan 18 Tinuju 45


Ali_a007-160903, 31 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Norway AnnikaS70

Aku wong woman, 47 , golek wong man tekan 43 Tinuju 63


AnnikaS70, 47 , Norway

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Norway adyga

Aku wong woman, 58 , golek wong man tekan 48 Tinuju 53


adyga, 58 , Norway

hubungan jenis: Opo wae

Status perkawinan awakmu: Liyane

Menejer

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Penpal Norway Vaiduuutis

papasakosiu veliau...


Vaiduuutis, 36 , Norway

Penpal

Bujangan

Putih / Kaukasus





Personals |Lanang |Wadon |dating-norway.net
Besucherzahler brides of ukraine
website counter

Dating Affiliates